TAJ LUDI SVIJET

U skladu sa stanjem u državi bila je večeras i emisija izvlačenja loto brojeva u organizaciji Lutrije BiH. Nakon izvučenih brojeva lota, voditeljica je najavila izvlačenje šest brojeva drugog džoker broja.

Izvlačenje je na početku ostalo na najavi, budući da su se bubnjevi koji bi trebali izvuči brojeve – pokvarili.

Nakon što je zbunjena voditeljica shvatila da se izvlačenje brojeva neće desiti zbog “malih tehničkih problema”, nadala se da će tehničke ekipe otkloniti kvar, a u međuvremenu je zamolila predsjednika Komisije da se obrati, te da pojasni šta se dešava.

“Pa kao što ste rekli, imamo malih tehničkih problema, naša tehnička služba će pokušati da ih riješi”, kazao je nervozni predsjednik zatečen neuobičajenom situacijom.

Voditeljica je izrazila nadu da će se to desiti jako brzo, te nas je obavijestila “da njihovi momci rade na uklanjanju kvara”.

Nakon određenog vremena voditeljica je ohrabrila rijetke igrače lota Lutrije BiH da će se brojevi izvući “na ovaj ili onaj način”.

Nakon što se tehnička ekipa nije uspjela brzo otkloniti kvar predsjednik Komisije je predložio da “se tehnička ekipa još malo potrudi, a da pustimo neke reklame eventualno”.

Mučna situacija za voditeljicu i Komisiju završila je kad je predsjednik odlučio da brojeve izvuku ručno.

Kažu da je sve transparentno, a kako i ne bi bilo, kad je predsjednik stavio masku preko očiju.

Kako je sve izgledalo pogledajte: