Zatvaranje jedinica PŠ

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Xhelal Sveçla, čestitao je institucijama Kosova na postignutom uspjehu nakon zatvaranja šest jedinica Poštanske štedionice u četiri opštine na sjeveru.

Putem objave na zvaničnoj stranici na društvenoj mreži Facebook, Sveçla je poručio da će vladavina zakona i reda, kao i pružanje usluga građanima bez ikakve razlike, i dalje biti glavni cilj.

"U cilju uspostavljanja zakonitosti, nakon komunikacije i zahtjeva nadležnih institucija te uz ovlašćenje tužioca, Policija Kosova je u saradnji sa Poreskom upravom Kosova danas sprovela akciju kontrole i zatvaranja šest jedinica takozvane Poštanske štedionice (Banka Poštanske Štedionice) kao nelegalne finansijske institucije Srbije u Republici Kosovo u četiri opštine na sjeveru Kosova. Vladavina zakona i reda, kao i pružanje usluga svim građanima bez ikakve razlike, i dalje će biti naš cilj kojem smo se kontinuirano posvećivali. Čestitam svim institucijama na saradnji i postignutom uspjehu“, napisao je Sveçla na Facebooku.