Juče je portal "nacionale" objavio snimak koji pokazuje čudno ponašanje radnika opštine Leposavić, koju predvodi predsjednik opštine Lulzim Hetemi.

Na snimku koji je objavio portal "Nacionale" vide se kako se čudno kreću, a sve to u opštinskim kancelarijama. Odabrali su druge načine za provođenje slobodnog vremena. Neko je igrao Counter Strike. Među njima je, izgleda, i sin zamjenika ministra Radoice Radomirovića, Nikola, koji je direktor Administracije.

A kada nisu igrali Counter Strike, radnici su provodili vrijeme igrajući karte. To je dokazano na drugom video snimku. Kada je bilo nekoliko trenutaka opuštanja, članovi kabineta Lulzima Hetemija u kancelariji, zajedno sa zamjenikom ministra Radomirovićem i drugim srpskim zvaničnicima, popili su malo rakije.






Veriu.info je primjetio da se u trenucima opuštanja gdje se pila rakija, u kancelariji vidi i direktor Hitne pomoći u opštini Leposavić, Valton Peci, koji se, izgleda, dobro zabavlja. Valton Peci je bio kandidat Pokreta Vetevendosje za odbornike Skupštine opštine Mitrovica na lokalnim izborima 2021. godine, ali zbog nedovoljnog broja glasova nije izabran.



U ovim trenucima zabave, Veriu.Info je shvatio da se vidi i šefica kabineta gradonačelnika Leposavića, Shqipe Latifi, kako zvecka čašom rakije sa srpskim zvaničnikom koristeći izraz "živeli", piše Veriu.info.