Pucali na policiju

Policajac je povređen u pucnjavi koja se dogodila tokom pljačke zlatare u Suvoj Reci. Četiri osumnjičena lica su u bjekstvu.

Policijski poručnik u Prizrenu Shaqir Bytyqi izjavio je da je povređeni policajac van životne opasnosti, a da su osumnjičena lica u bjekstvu.

"Danas oko 15:45 stigla je informacija da je u Suvoj Reci u toku oružana pljačka jedne zlatare. Odmah su obavještene policijske patrole Policijske stanice Suva Reka koje su izašle na lice mjesta. Oko 16:03 dobili smo informaciju da je sumnjivi automobil putnički. Čim je policija stigla na lice mjesta, osumnjičeni su pucali na policiju, povrijeđen je policijski službenik, ukazana mu je ljekarska pomoć i van životne je opasnosti. Sumnja se da su u pljačku umješana četiri lica, koji su u ovom trenutku u bjekstvu“, rekao je Bytyqi.

Gradonačelnik opštine Bali Muharemaj apelovao je na građane da ostanu mirni.

"Upravo sam razgovarao sa komandirom policije o slučaju pljačke u jednom lokalu u Suvoj Reci i obavješten sam da se slučaj istražuje. Apelujem na sve da ostanu mirni i sačekaju zvaničan izvještaj. Nadam se da se ovaj slučaj više nikada neće ponoviti u budućnosti“, napisao je Muharemaj na Facebooku.