NE VJERUJE U MONOGAMIJU

Legendarni britanski bokser David Haye privlači dosta pažnje zbog svog zanimljivog ljubavnog života. Naime, on ne vjeruje u monogamne veze, a sada je ponovo krenuo u potragu za drugom djevojkom pored svoje dugogodišnje saputnice Sian Osborne s kojom je od 2020. godine.

Četrdesettrogodišnji Haye je prije u januaru 2023. godine objavio da je pored Osborne u vezi i s pjevačicom "The Saturdaysa" Unom Healy, no njihova "trojka" nije dugo trajala i u martu ga je Healy napustila.

No, već u aprilu Haye je našao novu djevojku, a radilo se o srbijanskoj ljepotici Mihaeli Jovanović.

Tačno godinu kasnije Mihaelina veza sa Hayeom i Osborne je završena, a Britanac je javno dao "oglas" za njenu zamjenu.

"Nikad mi ništa nije dovoljno dobro, uvijek želim više, rijetko sam zadovoljan. Imam mnogo duboko ukorijenjenih složenih demona, izjedaju me iznutra, manifestujući se u odvratno šokantnim djelima. Volim pozitivnu energiju, zdravlje i dobrobit, putovanja na prekrasne lokacije, gledanje izlazaka i zalazaka sunca i povezivanje sa djevojkama istog mišljenja", poručio je Haye.

Haye je ovojio WBA titulu u teškoj kategoriji 2009. nakon što je pobijedio Nikolaja Valujeva, a zajedno sa Evanderom Holyfieldom i Oleksandrom Usykom, jedan je od samo tri boksera u historiji koji su ujedinili svjetske titule u kruzer i teškoj kategoriji.