ČUVENI YOUTUBER

Poznati YouTuber Jake Paul već neko vrijeme je u svijetu boksa, a sada je najavio i svoju jubilarnu 10. profesionalnu borbu.

Paul će se boriti protiv Ryana Bourlanda koji u karijeri ima skor do 17 pobjeda i dva poraza te nema sumnje da će ovo biti najveći izazov do sada za poznatog YouTubera.

Meč će biti održana u Portotiku, a Paul je usijao atmosferu objavom na svom Instagramu gdje je postavio i neke izuzetno provokativne fotografije sa svojom djevojkom Juttom Leerdam.

Posljednje fotografije i nisu jedine koje se mogu vidjeti na njegovom i njenom profilu koje su ovakvog tipa.

"Za tri dana se borim za porodicu Paul, za Juttu, za moj nevjerovatni tim, za svoju svrhu da promijenim bokserski sport. Ovo je moj najiskusniji protivnik do sada, ali znam da će ova moja borba biti najoštrija. Kakav je ovo trening kamp bio, kakva godina, četiri uzastopne borbe jedna za drugom i sada sam u najboljoj formi ikada. Nastavljam da se sve više zaljubljujem u ovaj sport koji mi je dao novi život i svjetlost. Boks, sve ti dugujem, uključujući i vrh glave Ryana Bourlanda. Vidimo se na otvorenom treningu", poručio je Paul uz fotografije s Juttom, ali i s treninga gdje se pripremao za borbu.

Inače, borba između Paula i Bourlanda zakazana je za noć između subote i nedjelje, a očekuje se da borci izađu u ring oko 3:00 sata.