Užasne scene na ledu

Užasne vijesti stižu iz Engleske. Hokejaš Nottingham Panthersa Adam Johnson hitno je prevezen u bolnicu nakon što je pretrpio užasnu ozljedu zbog koje je utakmica morala biti prekinuta.

Prema pisanju Daily Maila, Adam Johnson je zadobio tešku ozljedu vrata, u nesreći koja se dogodila na utakmici britanskog Challenge kupa, između britanskih prvoligaša Nottingham Panthersa i Sheffield Steelersa prošle večeri.

Jedan svjedok s mjesta događanja rekao je da je Johnson pokušao otklizati natrag na teren nakon što ga je protivnik slučajno ozlijedio klizaljkom, ali se srušio prije nego što je uspio. Izazvalo je to panične scene dok su igrači i liječnici žurili pomoći ozlijeđenom igraču.
  Spomenuti užasan incident vidjelo je oko osam hiljada navijača prije nego što je utakmica brzo zaustavljena, a na terenu su postavljeni zastori kako bi zaštitili igrača. Utakmica je u međuvremenu prekinuta.

Služba hitne pomoći Yorkshirea rekla je da su pozvani oko 20.20 sati prije nego što su poslali kola hitne pomoći i bolničara za intenzivnu njegu. Gledatelji koji su svjedočili nesreći ostali su u "suzama" i zagrljeni, a jedan je rekao kako "nikada neće preboljeti" ono što su vidjeli.

"Bilo je to užasno vidjeti. Ljudi su plakali i padali u nesvijest", dodao je drugi šokirani svjedok.

Čudnu nesreću navodno je izazvao jedan igrač Sheffield Steelersa dok se pokušavao uhvatiti u koštac s još jednim Johnsonovim saigračem.

Prisutni navijači izrazili su svoje misli putem X-a (bivšeg Twittera), te uputili poruke podrške ozlijeđenom igraču, piše Jutarnji.

"To je nedvojbeno bila najgora stvar koju sam ikada vidio da se dogodila, jako mi je žao. Svi smo potpuno bolesni od brige, molimo se za čudo", napisao je jedan korisnik.