FENOMENALNA FORMA

Poznati švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (42) ostvario je novu saradnju sa brendom H&M, a u videu koji je objavljen, zadao je novu zadaću impresivnom serijom sklekova koje je radio s djevojkom na leđima.

Ibra je jedan je od modela u novoj H&M kolekciji, "H&M Move", zajedno sa pjevačicom RAYE, u kojoj se spajaju sport i moda.

Ibrahimović je zaljubljenik u sport, ali nije samo trenirao nogomet, jer kad god je mogao dijelio je fotografije i video zapise kako trenira u svojoj kućnoj teretani, vježbe s tegovima, kardio i druge vježbe koje čini kompatibilnim sa HIIT treningom, na čemu modni brend bazira ovu kolekciju.

Nekoliko sekundi dugačak video podsjetio je sve da talent ne stari kao i atletske i akrobatske vještine uzornog profesionalca, koji se zdravom ishranom i svakodnevnim vježbama brinuo i brine o svom tijelu.

Ibrahimović je u svojoj karijeri igrao za nekoliko vrhunskih evropskih klubova, a odlučio se i za američku avanturu sa LA Galaxyjem. U cijeloj svojoj karijeri došao je do 827 utakmica u kojima je 496 puta zatresao mrežu i 204 puta asistirao.