PROBLEM ZA LIVERPOOL

Liverpool i Arsenal su sinoć remizirali rezultatom 1:1 na Anfieldu, a u 33. minuti susreta desila se zaista neuobičajena scena.

U borbi za loptu pokraj aut-linije su bili Bukayo Saka i Konstantinos Tsimikas, a krilni napadač Arsenala je malo jače odgurnuo Grka koji se sapleo i pao u noge svog trenera Jürgena Kloppa koji je potom pao na njega.

Tsimikas nije mogao nastaviti susret i u igru je umjesto njega ušao Joe Gomez, a danas su stigle veoma loše vijesti za Liverpool.

Naime, Tsimikas je slomio ključnu kost i bit će van terena nekoliko mjeseci, a to će biti ogroman problem za Liverpool kojem već nedostaje prvi lijevi bek Andrew Robertson.

"Rado bih dao svoju ključnu kost da on ponovno bude spreman. Nije cool kad se tako nešto dogodi pred tobom i ti si uključen u to. Nisam bio siguran što se uopće dogodilo, ni jesam li ja pao na njega", izjavio je Klopp.
  Oglasio se i Saka koji je sve i "zakuhao".

"Želim mu se izviniti. Za mene je to bio 50/50 duel, išao sam rame uz rame sa njim, bio sam fokusiran na loptu. Nisam ni vidio da je udario u Kloppa", poručio je Saka.