NOVE NAZNAKE

Argentinski nogometaš Lionel Messi uživa u Barceloni, a kamere su ga snimile kako vozi bicikl ispred svog doma.

Glasine o povratku Messija u Barcelonu sve su jače, a one su se pojačale nakon što je odlučio u subotu posjetiti svoj stari dom, koji je i dalje u njegovom vlasništvu, a sve kako bi odmorio s porodicom.

Messi i članovi njegove najbliže porodice stigli su u subotu u Barcelonu, gdje su doputovali iz Pariza s 15 kofera. Sa suprugom Antonelom Roccuzzo i djecom stigao je na odmor u katalonski grad, što je još jednom potaknulo razna nagađanja o povratku Argentinca.

No, Messi se i dalje ne vraća u Pariz, a danas je snimljen kako vozi bicikl ulicama Barcelone. Na videu je prikazano kako ulazi u dvorište svoje vile.

Inače, Messi je iskoristio poseban datum kako bi odmarao u Barceloni. Stigao je na Dan Svetog Jordija, najposebniji dan u Barceloni tokom kojeg su ulice ispunjene posjetiteljima.

Kada je u pitanju povratak Messija u klub u kojem je ostvario najslavnije dane, već neko vrijeme spremna je ponuda koju treba da odobri La Liga i onda će biti prezentovana Messijevim službenim zastupnicima. U pitanju je plata od 13 miliona eura po sezoni za dvije godine ugovora.