Beograd je Ronaldov grad iz pakla

Beograd je grad poznat po dobrom provodu, ali ne ako pitate Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo neće po dobrom pamtiti Beograd. Snimka nevjerojatnog sudačkog previda obišla je svijet, kao i Ronaldova bijesna reakcija: Portugalac je skinuo traku i bijesno napustio teren prije kraja utakmice.

Nije to prvi put da se Ronaldo loše proveo u Beogradu. Srpski mediji podsjetili su na situaciju iz 2019., kada je Ronaldo zabio gol u pobjedi 4:2 pred tribinama Marakane koje su ga imale na piku, skandirajući "Messi, Messi" kada bi primio loptu.

Nakon utakmice uslijedila je drama - Ronaldo je u beogradskom hotelu zaboravio 10.000 eura i skupocjene satove koji zasigurno vrijede i mnogo više od spomenutog iznosa.

Ronaldo je na aerodromu shvatio da mu nešto nedostaje, pa se momčad vratila po njegove stvari. Sef je otvarala posebna komisija po protokolu u slučaju kada VIP gosti zaborave stvari.

Ronaldo je igrao u Beogradu ranije još dvaput i nije imao razloga za slavlje. S Portugalom je 2007. odigrao lošu partiju u mršavom remiju 1:1, a prvi put je stigao još davne 2002. Tada je kao tinejdžer sa Sportigom igrao Kup UEFA protiv Partizana; rezultat je bio 3:3, a beogradski klub prošao je dalje nakon produžetka.