Crveni vragovi srušili senzaciju prvenstva

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su protiv Aston Ville u susretu 17. kola engleske Premierlige.

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su pobjedu u sklopu 17. kola engleske Premierlige s kojom su se izjednačili na vrhu s aktualnim prvakom Liverpoolom. Crveni vragovi su na Old Traffordu slavili protiv ovosezonske senzacije Aston Ville s 2:1. 

ManUtd je poveo golom Martiala u 40. minuti, a za goste je izjednačio Traore (58). No, samo tri minute kasnije Bruno Fernandes je iz penala donio pobjedu Unitedu.

Manchester United sada ima 33 boda, koliko i vodeći Liverpool, ali slabiju gol-razliku, dok je Aston Villa šesta s 26. bodova.

West Ham je u prvoj utakmici dana i prvoj utakmici na engleskom tlu 2021. godine u Liverpoolu pobijedio Everton s 1:0.

Nogometaši iz Istočnog Londona slavili su na Goodison Parku u Liverpoolu, a čovjek odluke bio je Čeh Tomaš Souček koji je jedini pogodak na utakmici postigao u 86. minuti.

West Ham je nakon svoje sedme pobjede - s pet remija i poraza - ostao na desetom mjestu i bodovno se s 26 bodova izjednačio s Aston Villom, Chelseajem, Tottenhamom, Manchester Cityjem i Southamptonom.

Domaći nogometaši, predvođeni talijanskim stručnjakom Carlom Ancelottijem, ostaju na četvrtom mjestu, a ovo i je bio peti poraz.