- Siena je bila bolja ekipa od nas. Nije zaslužila poraz – iskreno je priznao trener nogometaša Intera Jose Mourinho nakon dramatične domaće pobjede (4-3) nad posljednjeplasiranom ekipom lige.

- Bili su igrači Siene bolji na terenu od mojih. Znali su šta rade, imali mirnoću, pokretljivost i brzinu, te igrali odlično na kontre prouzročivši nam mnogo problema. Pomišljao sam da ću izgubiti prvu domaću utakmicu u osam godina. Drago mi je da se nije dogodilo. Da se dogodilo, bilo bi mi drago što se dogodilo od tima kojeg vodi Alberto Malesani, trener kojeg poštujem i koji mi se sviđa – rekao je Portugalac nakon što mu je Walter Samuel donio pobjedu u trećoj minuti sudačke nadoknade, i to nakon što je Wesley Sneijder svoj drugi gol iz slobodnog udarca zabio u 88. minuti izjednačivši na 3-3.

- Moram izraziti poštovanje spram vlastitih igrača. Pokazali su nevjerojatan karakter vrativši se u utakmicu i izborivši pobjedu. Osjećam veliki žal spram Siene jer nije zaslužila izgubiti. Nažalost, takve se stvari događaju u nogometu.

Probleme je Mourinho pripisao činjenici da ima malo raspoloživih igrača otkako mu je Samuel Eto'o otišao na Kup nacija, Patrick Vieira prešao u Manchester City, a branitelji Chivu i Santon se povrijedili.

- Ukoliko nam je nekoliko igrača povrijeđeno, imamo problem. Na klupi imam djecu. Volio bih imati klupu koja mi daje bolja rješenja. U ovoj smo utakmici tehnički bili izgubljeni, a taktički imali ogromne poteškoće.

Trener Siene Malesani nije želio ništa reći osim da je izjednačujući (3-3) gol Wesleyja Sneijdera došao iz nepostojećeg prekršaja.

- Govorim u ime svih malih klubova u Italiji koji ne zaslužuju gubiti utakmice zbog tako banalnih stvari. To nije bio prekršaj. U drugim jakim ligama, poput engleske ili njemačke, sudac nikad na taj način ne bi išao pomagati velikom klubu u srazu s malim. To je sve što želim reći - rekao je trener toskanskog kluba, posljednjeplasiranog na tabeli 20 prvoligaša s tek 12 osvojenih bodova iz 19 utakmica.

Mourinho se složio:

- Mislim da prekršaj nije postojao. Sneijder je, međutim, maestralno iskoristio priliku.