Skvalen je glavno biološko oružje koji nanosi ogromnu štetu ljudskom organizmu, a on se nalazi u vakcini protiv svinjske gripe. Ovo šokantno otkriće saopštila je austrijska novinarka Jane Burgermeister i izazvala pravi lom u svijetu, ne samo u stručnim krugovima.

Ona je podastrla i dokaze i time se sada bave austrijska policija i FBI. Ona tvrdi da je u nekim zemljama na snazi odluka o obaveznom potpisivanju saglasnosti pri vakcinaciji "kojom pacijent sav rizik preuzima na sebe ukoliko dođe do eventualnih komplikacija, kontraindikacija ili smrti".

"Vakcinacija protiv ptičije gripe prošlog ljeta u Poljskoj ispostavila se kao smrtonosna jer je od posljedica vakcine umrla 21 osoba, uglavnom beskućnici. To je i razlog što je Vlada Poljske zabranila uvoz i distribuciju vakcine protiv svinjske gripe sve dok se ne utvrdi da je ispravna i bezopasna", izjavila je za stranu štampu Burgermeister i dodala:

"Svjetska zdravstvena organizacija je još 1972. godine teoretski usavršila metodu vakcinacije kojom bi se u tri koraka ubijali nedužni ljudi. Zapisnici o tome još postoje i čuvaju se, a aktuelna vakcinacija protiv gripe A H1N1 nameće se kao praktična realizacija te ideje!"

Prema njenim riječima, tri koraka podrazumijevaju slabljenje imunog sistema; ubrizgavanje prevelike doze virusa protiv koga oslabljeni imuni sistem ne može da se bori, ubrizgavanje sastojaka koji će isprovocirati zapaljenski proces i izazvati haos u imunom sistemu.

"Vakcina protiv svinjske gripe je patentirana više od godinu dana prije nego što je dignuta pandemijska uzbuna u junu 2009", upozorava Austrijanka.

I to nije sve, javili su se i stručnjaci iz Holandije, a vlada te zemlje optužila je dr. Alberta Osterhausa, šefa laboratorije Medicinskog centra "Erazmus" u Roterdamu zbog "širenja straha od nove gripe". Zbog stalnog pojavljivanja na TV i tvrdnji o pandemiji svinjske gripe njega su mediji prozvali "Doktor Gripa" i tvrdi se da je to radio kako bi "promovisao sopstvene interse u razvoju vakcine".

"Još 2005. definicija pandemije je podrazumijevala razbolijevanje ili smrt ogromnog broja ljudi. Ta rečenica je uklonjena iz sadašnje definicije, zašto", kažu i pitaju stručnjaci Louise Voler i Cristian Vilsen.

"Pojačano unošenje vitamina D bolje je od vakcinacije protiv bilo kog oblika gripe", tvrde mnog svjetski stručnjaci.

"Farmaceutska industrija u svijetu zaradiće ove godine više od sedam milijardi eura prodajom vakcine protiv virusa A H1N1 i drugih antivirusnih preparata. Proglašavanje pandemije svinjske gripe je jedna od najambicioznijih prevara i korupcijskih skandala našeg vremena", tvrdi ugledni ruski list "Novaja izvestija".

"Meni je priznati australijski virolog Adrian Gibs zvanično rekao da je svinjska gripa nastala u laboratoriji. Mislim da je virus greškom utekao i mislim da je dr. Gibs samo oprezno birao riječi", tvrdi Jane Burgermeister.