Hit na Facebook-u

Zbog ovog iživljavanja reagovali su policija i pravosuđe, pa nasilnicu s repićima sad gone zbog zlostavljanja...

Video-snimak iživljavanja 14-godišnje djevojčice nad jačim i višim dječkom koji je uspio da se suzdrži da joj ne uzvrati postao je hit na Facebooku sa više od 2,8 miliona pregleda.

Snimak djevojčice koja se dere na mladića držeći ga za revere i konačno ga udara u lice postavljen je na strani Mladi bogati Britanci. Nasilnica u školskoj uniformi sa sve kikicama optužena je za zlostavljanje jer je neko od ljudi koji su vidjeli snimak alarmirao policiju, a policija je prijavila slučaj pravosudnom sistemu.

"Hoćeš li otići po rođaka?", ponavlja ona drmusajući dečaka za džemper. "Tvoj rođak ne smije da me blati, razjumiješ?", nastavila je i poentirala: "Ne živciraj me da te ne patosiram, jesi čuo?"

Video, za koji se ne navodi gdje je tačno snimljen, propraćen je stotinama komentara, mahom zgražavanja nad bahatom djevojčicom i pohvala za dječaka koji joj nije uzvratio istom mjerom.

"Mnogo poštujem tog mladog momka, kakav je on svijetli primjer, zasigurno su ga roditelji vaspitali kako treba", piše u jednom komentaru.

'You think you're bad you .....'

Posted by Young Rich Britain on Wednesday, May 13, 2015