Posljednjih dana sigurno ste naišli na barem jedan video djevojke s hashtagom #hawk tuah. Samo na TikToku je u posljednjih nekoliko dana objavljeno 14 miliona videa s tim hashtagom.

Naime, djevojka je postala viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a, na kojem kreatori društvenih mreža postavljaju pitanja slučajnim prolaznicima na ulicama.

Tako su zaustavili i ovu djevojku, koja je, sasvim neočekivano, postala viralna senzacija. Influenser je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!", a potom pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

@damoclesfalcon #hawktuah #sexiestwoman #spitonthatthang #drunkgirl #blonde #lubricate ♬ original sound - DamoclesFalcon
Video je na Instagramu objavljen 11. juna i otad se munjevito proširio društvenim mrežama. Mnogi su djevojku opisali kao jako karizmatičnu i šarmantnu, pa ih je zanimalo tko je ona. Strani mediji pišu da joj je ime Hailey Welch, ali na žalost njenih brojnih fanova, to je jedino što se zasad zna. Nakon što se njen video proširio društvenim mrežama, Hailey je ugasila sve svoje profile na društvenim mrežama.

@drinkingtiktoks Hawk tuah #CapCut #Meme #drinkingtiktok ♬ original sound - Drinking TikToks
Mnogi su se o Hailey raspitivali i na Redditu. Neki su pisali da im njen video iskače na društvenim mrežama bez prestanka, ali da im nije jasno o čemu je riječ. "Pa to je viralni video jedne slatke djevojke koja govori o pljuvanju penisa i pritom koristi smiješnu frazu. Naravno da je internet poludio", odgovorio je ubrzo jedan korisnik Reddita, a drugi je dodao: "Ona je u pravu, siguran sam da muškarci to žele."

"Nadao sam se da sam se samo ja zaljubio u nju, ali čini se da se zaljubio cijeli svijet", dodao je jedan tiktoker.