Vladimir Ilič Lenjin mogao bi u svojoj zemlji pokrenuti novu revoluciju, barem ako ćemo suditi prema nalazima poznatog američkog istraživača paranormalnih pojava. Na internetu se, naime, prije nekoliko godina pojavila snimka Lenjinovog tijela koje se čuva u mauzoleju u Moskvi, a dostupno je onima koji žele posjećivati Lenjinovo tijelo.

Snimka je nastala kasno u noći, a u četrnaest sekundi vidi se kako Lenjin u sarkofagu nakratko podiže gornji di tijela, a nakon toga se vraća u ležeći položaj.

Snimka je brzo pala u zaborav jer je publika bila uvjerena da je riječ o manipuliranju. No, tada ju je pogledao John Capri Junior, profesor mehanike na univerzitetu u Philadelphiji i istraživača paranormalnih pojava. John tvrdi kako Kremlin opsjedaju duhovi bivših ruskih vladara, a među njima, najveću popularnost ima Lenjin.

Capri je sa svojim istraživačkim timom došao do zaključka kako snimka nije lažna i kako nisu primijenjeni nikakvi specijalni efekti na njoj. Kada je sa svojim timom odlučio provjeriti Lenjinovo tijelo uživo, nisu mu to dopustile tajne službe, tako barem on tvrdi. Capri tvrdi da je pričao sa starješinama Kremlina i oni su mu rekli da nikog ne iznenađuje Lenjinovo živahno tijelo. Deseci zaposlenika navodno su vidjeli Lenjina kako noćima luta hodnicima i rukuje se s drugima.

VIDEO!