Ricky Lee Kalichun jako se razbjesnio nakon što mu je susjed navodno oteo omiljene video igre i igraću konzolu, te je odlučio uzeti pravdu u svoje ruke. Prije pravde dohvatio se markera, velikog mača i maskirne odjeće, te krenuo u osvetnički pohod!

Ta divna zemlja Amerika! Osim što je velika i prirodno raznovrsna, u svojim gradovima, mjestima i selima krije nevjerojatne ljude s nevjerojatnim sklonostima i još nevjerojatnijim ponašanjem.

Prema policijskom izvješću grada Evansville (SAD) 45-godišnji Ricky Lee Kalichun je ogromnim mačem napao susjeda nešto poslije ponoći i to zbog nekoliko video igara i igrače konzole.

Neimenovani susjed, inače bivši cimer napadača, prijavio je napad nakon što mu je Kalichun upao u stan kojeg dijeli sa suprugom i još nekoliko ljudi. Napadač je bio odjeven u maskirni kaput i imao je lice išarano crnim markerom.
 
Počeo je čupati kabele i uzimati ono što mu prema njegovim tvrdnjama pripada. Osim što je želio otuđiti igraću konzolu i video igre, kad mu se susjed suprotstavio, izvukao je ogroman mač i mahnito mlatarao njime.

Na njegovu žalost, u cijelu priču umiješala se susjedova supruga koja je nesretnom Kalichunu zavrnula ruku, a susjed ga mlatnuo po ustima.

Po dolasku policije odmetnik je i dalje bio uz svoj mač sjedeći na hodniku gdje je uhićen. U izvješću stoji kako je bio dobrano alkoholiziran, a išarano lice trebalo je biti 'izvrsna' maska, prenosi courierpress.com.