Većini bi muškaraca pomisao na to da njihova draga provodi vrijeme u krevetu s drugim muškarcem bila nezamisliva, ali to nije slučaj u ovoj priči o sretnom ljubavnom trouglu.

"Svom muškarcu dam poljubac za laku noć, zatvorim vrata i zatim se seksam s drugim" započinje priču 26-godišnjakinja koja živi s dva muškarca i spava malo s jednim, malo s drugim.

Chris Healy nema ništa protiv toga da svoju partnericu dijeli s drugim muškarcem jer ljubavnik njegove djevojke Julieanne Rennie živi zajedno s njima.

U Edinburgu, u stanu gdje zajedno žive, Chris i Rick Maclennan imaju svoju spavaću sobu, a Julieanne spava ili kod jednog ili kod drugog u krevetu.

"Za mene je seks nešto što se događa između dvoje ljudi, nisam za seks u troje" objašnjava Julieanne.

"S obojicom se ljubim i diram pred drugim ali sve više od toga odvija se iza zatvorenih vrata spavaće sobe" nadodaje ona.

Njih troje vjeruju da je moguće biti zaljubljen u više ljudi u isto vrijeme i da u je u životu moguće sresti nekoliko srodnih duša.

Julieanne je znala da želi biti s Chrisom, ali kada su počeli vezu ona je imala samo 19 godina i Chris joj je bio prvi dečko, a ona nije željela imati samo jednu ljubav u životu.

Nije sve išlo tako glatko u početku. Chris je bio ljubomoran na prvog novog dečka kojeg je Julieanne viđala nekoliko mjeseci i morala je s njim prekinuti. Nakon razgovora su počeli tražiti drugog muškarca.

Ricka je Julieanne upoznala prije šest mjeseci i on se odmah sprijateljio s Chrisom pa su se dogovorili da usele svi skupa.

"S obojicom pokušavam vrijeme provesti kvalitetno i nadam se da će naš način života društvo uskoro početi bolje prihvaćati" kaže cura koja živi s dva muškarca, prenosi thesun.co.uk.

I britanska glumica Tilda Swinton smatra da je moguće voljeti dva muškarca u isto vrijeme.

Nakon što se Tilda zaljubila u novozelandskog slikara Sandra Koppa, a i dalje je voljela Johna Byrnea, zajedno su došli do, kako ona kaže, jedinog razumnog rješenja: to što je dio godine s Koppom, ne znači da mora prekinuti život s ocem svoje djece. Kopp je pristao na takav aranžman, a Tilda Swinton sada živi u sretnom ljubavnom trouglu.