Tačno je da vole da odmjeravaju sve što nosi suknju, ali postoji samo nekoliko stvari koje kod muškarca mogu u sekundi da raspale maštu.

Majica koja je providna

Za muške oči pravi je praznik kada se ženi vide bradavice ispod bluze. To muškarce naprosto izluđuje i odmah im pali maštu.

Direktan pogled

Kada vidite da vas zgodni muškarac posmatra, uzvratite mu pažnju direktnim pogledom, jer oni to obožavaju. Većina muškaraca odmjeri svaku "suknju“ koja prođe, ali kada ga ona prostrjeli pogledom, to kod njega izaziva buru uzbuđenja.

Šminkanje

Žene misle da muškarci vole nježne usne koje su namazane ružem ili sjajem. Tu griješe, jer oni, u stvari, vole da posmatraju ženu dok maže usne, glave nagnute malo unazad, poluzatvorenih očiju i poluotvorenih usana. Za muškarca je taj prizor snažan gotovo kao seks.

Poneki ispad

Nijedan muškarac ne voli brbljivice koje ne zatvaraju usta, a pogotovu žene koje psuju. Međutim, kada ženi, koja je obično odmjerena, odjednom izleti neka psovka ili ružna riječ, to djeluje uzbuđujuće na muškarca.
 
Prirodna ljepota

Muškarci obožavaju kada vide djevojku koja na sebi ima iznošenu majicu, kosu sakupljenu u rep i veoma blagu šminku. Za jači spol, to je veoma lijep prizor.

Osvajanje hranom

Muškarci prosto obožavaju da ga žena osvaja hranom. Mnoga istraživanja su pokazala da su sve one priče o vezi između hrane i seksa pomalo istinite. Naročito kada žena, u kecelji, priprema razne poslastice ili jednostavno kuha nešto što on voli.

Igra sa drugom ženom

Dve žene koje zajedno igraju na podijumu podsjećaju na žensko hrvanje u blatu. Oponašanje pokreta maženja između dvije žene prizor je od koga muškarac ne može da odvoji pogled.