SNIMKA JE POSTALA HIT

Nesvakidašnja i neugodna situacija dogodila se na letu Southwest Airlinesa za Floridu.

Naime, jedan putnik je snimio drugog putnika koji psuje na stjuarda i stjuardese zbog uplakane bebe s kojom mora dijeliti avion. Ljutiti muškarac više od tri minute psuje iznerviran plačem djeteta.

"Galamite", kaže stjuard putniku u jednom trenutku, na što ovaj uzvraća: "Kao i beba!"

Video je objavljen na TikToku, ali i na Facebooku, Instagramu i Twitteru, gdje je postao predmet rasprava.

"Uvijek se pitam zar ljudi misle da roditelji žele da im dijete plače? Naravno da ne. Svjesni smo da dijete viče, nemojte nam otežavati", komentirala je jedna osoba.

"Ako ne možete podnijeti plač bebe ili malog djeteta, možda putovanje avionom ili boravak u javnosti nije za vas. Bilo bi mi neugodno da se ne znam nositi s takvim situacijama poput ovog muškarca. Očito je riječ o disfunkcionalnoj odrasloj osobi", smatra druga.

Dok je ponašanje muškarca mnoge razbjesnilo, ima i onih koji s njim suosjećaju.

"Zašto moramo biti žrtve djece koja se nedolično ponašaju? Iskreno, ako se dijete ne zna ponašati, njemu nije mjesto na letu", "Očito je dijete plakalo veći dio vremena. To je neizdrživo", pisali su drugi.

Predstavnik Southwest Airlinesa za Today je komentirao snimku riječima: "Nemamo detalje, ali pohvaljujemo našu letačku posadu na njihovoj profesionalnosti i ispričavamo se ostalim putnicima u avionu."

 
@mjgrabowski

♬ original sound - bad_ideas_galore