Austrijski dnevni list „Kurier“ piše da je 87-godišnja Lisa Lanett 1945. godine rodila sina, čiji je otac, ni manje ni više, 1963. godine ubijeni američki predsjednik John. F. Kennedy.

Lanet, koja je 1921. godine rođena u Hinterbrühlu kraj Beča kao Elisabeth Hortenau, došla je u Ameriku, gdje i danas živi, s majkom 1938. godine.

Isti izvor navodi da je ova plesačica, glumica i trgovkinja nekretninama krajem Drugog svjetskog rata bila u ljubavnoj vezi s Kennedyjem, iz koje se je rodio sin Tony. Ovaj danas 63-godišnjak živi u Kaliforniji kao penzionisani trgovac umjetninama.

Prema izjavama njegove majke, Kennedy joj je navodno, kada je ostala u drugom stanju, nudio brak, no onda nije bila spremna prekinuti njen tadašnji „lijep i slobodan život“.

„U to vrijeme, brak za mene nije dolazio u obzir“, rekla je Lisa lanett koja je dosad sklopila šest brakova.

Tony „Antonio“ Bohler Ispričao je neobičnu „ljubavnu priču“ svoje majke rodom iz Austrije i „Kurieru“:

„Kad sam bio mlad, moja mi je majka kazala, da njen prvi suprug, Juan del Puerto moj otac. Sumanjao sam u to, jer Juan je bio Meksikanac i izgledao je kao pravi Meksikanac, za razliku od mene. Prije 30 godina priznala mi je, naime, da je John F. Kennedy moj pravi otac. I tada mi je ispričala, kako ga je upoznala i u njega se zaljubila“.

Tonyjevu priču o Kennedyjevom očinstvu nije moguće provjeriti jer se ne može provesti DNA- analiza za utvrđivanje očinstva, piše Kurier i otkriva još jednu drugu, dosad nepoznatu dimenziju: Otac Lise Lanetts bio je također vanbračni sin jednog austrijskog nadvojvode, koji su preko Oceana, navodno bili rodbinski vezani s austrijskom carskom obitelji Habsburg.