VELIKA TRANSFORMACIJA

Bryan O'Keeffe iz Irske imao je više od 150 kilograma kada se preselio u malo selo u Španiji, napustio posao i prekinuo svaku komunikaciju sa porodicom i prijateljima.

Sedam mjeseci kasnije izgubio je 62 kilograma i otišao kući u Irsku da iznenadi svoje najmilije, a njihove reakcije je objavio na TikToku.

O'Keeffe je bio umoran od prekomjerne težine i nelagode u svom tijelu. Tokom svog života u Irskoj isprobao mnogo različitih dijeta, ali nijedna nije uspjela.

Jednog dana je odlučio poduzeti radikalan korak kako bi se konačno približio svom cilju gubitka težine.

Bryan je bio očajan, tražio je na internetu metode za mršavljenje i mnogo toga pokušavao. Čak mu je umetnut želudačni balon kako bi smanjio volumen želuca. Svaki put kada je isprobao novu dijetu, vidio je male dobitke, ali je brzo povratio svu težinu. Sa 29 godina imao je preko 150 kilograma.

Povod njegove radikalne promjene bila je knjiga Davida Gogginsa "Can't hurt Me" . To je promijenilo njegovu perspektivu. Pitao se zašto umjesto da olakša gubljenje kilograma, sebi ga tako oteža.

Bryan je otputovao na Majorku u novembru 2021. i proveo sedam mjeseci na otvorenom bez ikakvog kontakta s prijateljima i porodicom. Vodio je jednostavan život i fokusirao se na sport i zdravu prehranu. Trenirao je pet sati dnevno i izgubio ukupno 63 kilograma.

Danas Bryan pomaže drugima na njihovom putu mršavljenja kao trener i od tada je objavio svoju kuharicu. Sadrži recepte za mršavljenje koje i dan danas priprema svaki dan.

 
@the.okeeffe Believe in yourself #transformation #discipline #motivation #weightloss #bodypositivity ♬ billionaire - coinyes