DRUŠTVENE MREŽE

Ako vam je dosadilo da vam hulahupke pucaju svaki put kada obučete novi par, niste jedini. Jedna tiktokerica je podijelila savjet uz koji će vam hulahupke trajati mnogo duže.

Hannah Harmelin podijelila je svoj "najbolji trik" koji će spriječiti rupe na vašim hulahupkama i uštedjeti vam mnogo novca. Trik koji je podijelila s pratiteljima na TikToku zapravo je poseban način na koji se hulahopke oblače.

- Umjesto da svoje hulahopke povučete prstima, evo šta trebate napraviti. Namočite ruke. Potom mokrim dlanovima povlačite najlonke prema gore. Namočite opet ruke pa isto napravite s drugom nogom. Na taj način ih povlačimo bez da zabadamo nokte u njih i stvaramo oštećenja u njima - kazala je.

Neki ljudi su sugerirali da korištenje losiona na rukama također djeluje, kao i stavljanje čarapa na ruke ako ne želite navlažiti hulahupke.

@tightstightstights The best tights hack thanks to @hannahharmelin 🙌🏻 #tights #tightshack #tightstip #tightstok #hosiery #legwear #hacksandtips #hacksoflife #tightslover #hosierylover #sheertights #blacktights #nylons #tightsfashion #tightsidea #tightslegs #wethands #clothestips #fashiontip #fashiontips ♬ original sound - TightsTightsTights

Izvor: Coolstyle