BROJNE KRITIKE

Mlada mama rodila je blizance, a nakon što su dječaci malo odrasli našla se u problemu.

Naime, mama po imenu Jennifer shvatila je da ih je teško razlikovati pa je došla na ideju da tetovira bebe kako ih ne bi zamijenila.

"Kad sam ih dovela u salon za tetoviranje vratili su me kući jer nemaju 18 godina", rekla je u videu koji je objavila na TikToku. Zato je djeci stavila privremene tetovaže.

Video koji je mama snimila iz zabave postao je viralan i stotine su je osudile zbog toga što je uopće razmišljala o pravoj tetovaži.

"Mama bi trebala razlikovati djecu, čak i ako su jednojajčani blizanci", "Ovo je strašno, ne mogu vjerovati. Loš si roditelj", "U tetovažama je toliko kemikalija, nemoj ih koristiti na djeci", kritizirali su je neki, dok su drugi ponudili ideje kako ne zamijeniti djecu.

"Oblači ih u odjeću različitih boja", "Stavi im narukvice", savjetovali su pratitelji koji nisu shvatili da je riječ o šali.

 
@kaitlin_p123 Replying to @jenniferheadintheclouds how do they look? #identicaltwins #twinsoftiktok #identicaltwin #twinsoftok #identicaltriplets #moditwinmom #identicaltwinboys #diditwins #momotwins #fraternaltwins #momsoftiktok ♬ original sound - Kaitlin P