NIJE TO OČEKIVALA

Jedna žena otkrila je da je otišla u poznati butik kako bi kupila novu garderobu, a ni slutila nije da će dobiti popust. Kako je objasnila, nije obraćala pažnju na račun jer je žurila da ode po svoju ćerku, a onda je u automobilu primetila posebnu oznaku na računu, koja ju je jako naljutila.

- Došla sam do kola i pogledala svoj račun, dao mi je popust i piše '55 plus utorak' od 10 odsto. Nije me pitao koliko imam godina. Izgledam li vam kao da imam 55? Bože, nadam se da ne. Izgledam li kao da imam 55? - zabrinuto je pitala žena kojoj je butik dodjelio popust zbog godina.

Možda se nadala da će dobiti drugačije odgovore, ali mnogi su napisali da zaista tako i izgleda. "Da, definitivno tako izgledate, "Moja mama ima 62 godine, ali vi izgledate starije od nje", "Ne znam koliko godina imate, ali ja bih takođe rekla da imate 55", "Vi mislite da izgledate mlađe?", glasili su komentari.

 
@gigi_dolleyes

Replying to @ziababe10 and there is nothing wrong with being or looking 62 or any age for that matter if you’re that age 😊#50plusclub #middleagedwomen #over50women

♬ original sound - Kris Zizzo