BOLNO JE I GLEDATI

Fitness trener i bodybuilder Bradley Martin može se pohvaliti s više od 4 miliona Instagram pratitelja, koje je skupio objavljivanjem raznih zanimljivih videa u kojima pokazuje svoju snagu i mišiće.

U jednom od svojih posljednjih snimaka pokušao je pomaknuti vlastite granice, ali situacija je izmaknula kontroli.

Martin je legao na klupu, a u na prsa stavio uteg. Potom mu je prišla kolegica iz teretane koja je stala na uteg, a on ju je odlučio podići iznad svoje glave.

Kad je djevojka pokušala napraviti čučanj, Bradley je izgubio ravnotežu i ispustio uteg koji ga je udario u lice. Dobio je i udarac asistentice nogom u lice pa na kraju završio na hitnoj, gdje je dobio 10 šavova. Njegova pomoćnica je prošla bez ozljeda.

"Kakav je osjećaj kad ti telefon padne na lice", našalio se Martin ispod videa koji je objavio na svom Instagramu, no mnogi su ga prozvali zbog neodgovornog ponašanja.

"Finalist Darwinove nagrade", "Sve za lajkove, zar ne", "Ovakve gluposti nose preglede i pratitelje, drago mi je da nisi prošao gore od 10 šavova", "Savršeni primjer onoga što ne treba raditi u teretani", neki su od komentara.