POSTALA JE HIT

Postoje brojne teorije prema kojima neki tvrde da možete znati kakva je nečija veza, a posljednja od njih postala je popularna i na društvenim mrežama.

Naime, takozvana "teorija zelene linije" tvrde tiktokeri, otkriva sve o ljubavnoj vezi nekog para.

Najprije je video objavio Jack MacBarstool, koji je pravilo objasnio na primjeru fotografije Kim Kardashian i Petea Davidsona.

"U principu to pokazuje ko je glavni u vezi, ko nosi 'hlače' u vezi", objasnio je Jack, koji je teoriju preuzeo s Twitter profila Rivelino.

@jackmacbarstool Reply to @ashleyelizabexx #greenscreen #greenline #kimkardashian #kim ♬ original sound - JackMacBarstool
Prema ovoj teoriji, osoba koja stoji uspravno dominantna je u vezi, dok je osoba koja je nagnuta slijedi. Isti primjer pokazao je i na fotografiji princa Harryja i Meghan Markle, u čijem slučaju ravna crta ide preko Meghan, dok je dijagonalno nagnut princ Harry.

Parovi kao što su Megan Fox i Machine Gun Kelly su parovi kod kojih su obje linije ravne.

@jackmacbarstool Reply to @jadden35 #greenscreen #greenline #greenlinetest ♬ original sound - JackMacBarstool
O teoriji su se oglasili i stručnjaci za odnose. Dok neki govore da je nemoguće procijeniti nečiju vezu na temelju fotografije, drugi pojašnjavaju da neke stvari u teoriji imaju smisla.

"Muškarci imaju tendenciju da budu manje podložni ženskom utjecaju tako da, ako se muškarac naginje prema vama, to može biti znak da se osjeća sigurno i samouvjereno u toj vezi. U idealnom slučaju oba partnera trebaju se naginjati, odnosno vjerovati jedan drugom, to bi bila idealna veza", zaključila je stručnjakinja Rachel New.