VIDEO JE POSTAO HIT

Fitness trener Joey Swoll objasnio je jednoj influenserici koja se požalila na muškarca u teretani da je pogriješila, a njegov video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, influencerica Xandra objavila je video u kojem se vidi kako postavlja mobitel kako bi se snimila prije nego što počne s dizanjem utega. U tom trenutku joj je prišao muškarac i pitao je koliko setova joj je ostalo do kraja.

"Jednostavno to nemojte raditi", požalila se Xandra u snimci koju je naknadno obrisala sa svog profila.

Međutim, Joey je u videu, koji je skupio preko 20 miliona pregleda, pojasnio zašto muškarac nije učinio ništa loše kad je influencerici postavio pitanje prije nego što je počela dizati uteg.

"Ovaj tip nije učinio ništa loše. Pristojno je upitao koliko joj je setova ostalo. Nije zaslužio takav stav, kao ni da ga objaviš na društvenim mrežama kao primjer lošeg ponašanja u teretani", pojasnio je Joey.

"Jedina osoba koja se loše ponaša si ti. Ovo je teretana u kojoj se sprave i rekviziti dijele, ne posjeduješ je i na njoj nije tvoje ime. Tretiraj druge s poštovanjem ili ostani doma", poručio je Xandri, a mnogi su se složili s trenerom.

 
@thejoeyswoll Treat others in the gym with kindness and respect or stay home. #MYOB ♬ original sound - Joey Swoll