Ček, šta?

Australac tvrdi da je uslikao "prolaz u drugu dimenziju"

Ovaj muškarac obavljao je poslove u svojem vrtu, kad je na nebu ugledalo čudnu formaciju oblaka i boja. Odmah je izvadio mobitel i 'opalio' fotografiju. Za njega nema dvojbe, to što je vidio je portal za ulazak u neku drugu, novu dimenziju, piše Mirror.

"Spremala se velika oluja. Slušali smo grmljavinu, kad se odjednom to pojavilo na nebu. Nikad ništa slično nisam vidio u svojem životu. Siguran sam kako je riječ o nečemu vanzemaljskom. Bilo je strašno za promatrati, ali nisam mogao prestati", priča šokirani Michael i odmah nastavlja:

"Javila mi se nekolicina ljudi sa svojim objašnjenima. Neki su šaljivi poput onog da je riječ o dolasku Thora, neki su bili realni i rekli su mi da je riječ o mješavini boja grmljavine i zalazećeg sunca, ali ja ostajem pri svojoj teoriji.

Ono što sam vidio bio je portal za novu dimenziju", završava Allota, pišu 24sata.

Očekivano, ovakva tvrdnja izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama.

Većina je složna u jednoj stvari - fotografija je stvarna i s njom nije 'manipulirano'. Ipak, malo ko vjeruje u priču o portalima za drugu dimenziju.

"Tip je sam rekao kako je fan SF-a. Vjerojatno je vidio što je htio vidjeti", stoji u jednom od komentara.

Dodajmo i da može postojati nekoliko savršeno normalnih objašnjenja za ovaj fenomen. Najvjerojatnije je da su olujni oblaci bili iznad drugih oblaka  -gledano sa tla. Munje kad 'skaču' između oblaka u atmosferi zagrijavaju plinove koji emitiraju svjetlost – u ovom slučaju prekrasne plave boje. Ovaj fenomen zapravo nije ništa strašno ili neobjašnjivo, iako je u ovom slučaju izrazito slikovit, a vrlo je rijetko vidjeti slojeve oblaka koji su tako raspoređeni.

Pogledajte fotku i prosudite sami: