BMW u akciji

Već je objavom najave bilo jasno kako je u pitanju reklama o kojoj će se još dugo govoriti. Kako i ne bi kad je u glavnoj ulozi Arnold Schwarzenegger, i to kao grčki bog Zeus. Njegovu ženu Heru utjelovljuje još jedna filmska legenda - Salma Hayek. Ona će pokušati promovirati BMW-ov najnoviji električni SUV.

"Humor je u tome što legendarni bog neba i grmljavine, koji se smatra besmrtnim, muku muči s uobičajenom kućnom elektronikom", pojašnjava Schwarzenegger:

"Ovo je moja prva reklama za Super Bowl i prva u kojoj igram ulogu božice", kaže Hayek i dalje pojašnjava kako "75% odluka u braku o tome gdje potrošiti novac donosi žena i u ovoj reklami žena je ta koja odlučuje o pravom automobilu za svog muža".

Pridodate li svemu vrhunsku produkciju, jasno je kako bi upravo ova reklama mogla biti proglašena najboljom u ovogodišnjem izdanju Super Bowla, koji se održava ove nedjelje.

A konkurencija je žestoka jer se redovito radi o najboljim i najskupljim reklamama u godini. Uostalom, radi se o jednom od najgledanijih sportskih događaja na svijetu.

U svakom slučaju, nadajmo se da je Hera izborom električnog BMW-a uspjela vratiti iskru u život umirovljenog Zeusa koji dane krati u Palm Springsu.


(Index.hr)