TikTok

Samoproglašeni 'putnik kroz vrijeme' na TikToku tvrdi kako da će ljudska rasa otkriti "podzemnu civilizaciju" u augustu 2022.

TikToker, koji želi ostati anoniman, tvrdi da je 'iz budućnosti' i ljubazno je podijelio s nama popis važnih datuma za ovu godinu.

Njegov video - koji je prenio profil @pasttimetravel - postao je viralan i ima naslov: "Zapamti ove datume..."

U snimku se navodi: "Tvrdili su da sam lažni putnik kroz vrijeme, ali mogu dokazati da nisam. Zapamti ova tri datuma i mogu dokazati da sam stvaran..."

Pa onda ide: "15. marta 2022. eruptira vulkan i stvara oblak pepela oko pola svijeta.

28. juna 2022, avion nestaje na mjesec dana i vraća se, ali svi u avionu kažu da je prošlo samo tri sata.

2. augusta 2022. uspostavljamo kontakt s podzemnom civilizacijom."

@pasttimetravel Remember these dates… #fyp #fypシ #fypage #xyzbca #timetravel #timetraveler #pasttimeiswrong ♬ Voice of Ripples - Aery Yormany
Štagod mislili, ovaj video, postavljen 27. decembra 2021, ima 3,3 miliona pregleda i 249.400 lajkova.

A, izazvao je i veliku raspravu u dijelu za komentare.

Jedan korisnik je napisao: "Tvojih zadnjih 10 predviđanja nikada se nije dogodilo! Zašto da ti vjerujem ovaj put?"

Drugi je, pak, dodao: "Ako se ovo dogodi, neću te kriviti jer je ovo upozorenje, a ne prijetnja."

Također, još jedan samoproglašeni putnik kroz vrijeme Aery Yormany (@aesthetictimewarper) nedavno je podijelio sličan video kako bi nas sve pripremio za 2022, napisavši: "Postoji puno toga što trebate znati."

U snimku ovaj TikToker kaže: "Predugo su me smatrali lažnim putnikom kroz vrijeme, pa se sjetite ova tri glavna datuma početkom 2022. godine."

I on nastavlja s popisom tri predviđanja za nadolazeću godinu, uključujući otkriće morskog stvorenja koje je veće od plavog kita.

On tvrdi: "11. marta – rodit će se prvi hibrid čovjeka i čimpanze, koji može govoriti i ima miješane osobine obje vrste.

19. aprila - pojavljuje se novi soj COVID-a 'omega', pet puta gori od svih ostalih varijanti.

17. septembra - u oceanu će otkriti najveće stvorenje, i nazvati ga Cerine Croin, koje će biti četiri puta veće od plavog kita."

 
@aesthetictimewarper There is a lot you need to know… #fyp #fypage #timewarper #timetraveler #timetravel #xyzcba #viral ♬ The End is Near - Aery Yormany