!

Vera Mekuli (26) javno se izvinila svima koje je povrijedila nakon što je u javnost procurio snimak na kojoj na božićnoj zabavi u New Yorku senzualno pleše u krilu svom nadređenom, poručniku Nicku McGarryju.

"Da ovako nešto napravi muškarac, to se ne bi ni snimalo, ni objavljivalo na društvenim mrežama. Ovako su svi to vidjeli i meni je žao što sam mu uništila karijeru", ispričala je policajka nakon skandala.

Ona je objavila emotivni video u kojem se izvinula njegovoj supruzi kazavši kako se nada da to neće naštetiti njegovom braku.

"Želim se posebno izvinuti poručnikovoj supruzi, nadam se da ovo nije naštetilo vašem braku. Nije trebalo biti ovako, nisam imala pojma da je u braku", ispričala je mlada policajka za TMZ.

"Trebala je to biti samo zabava, da se malo nasmijemo. Svjesna sam da sam potpuno uništila njegovu karijeru, da on izgleda kao loš čovjek i zaista mi je žao", dodala je Mekuli, koju njujorška policija neće sankcionisati.

Sa druge strane, poručnik McGarry dobio je premještaj.

"Ja sam se provodila na zabavi, bilo je već kasno i kolege su me nagovarale da nekome plešem u krilu. Zgrabila sam poručnika za ruku i zaplesala. To je sve. Da je nešto slično napravio muškarac, to se ne bi ni snimalo, ni ti bi iscurilo i postalo viralno", rekla je Mekuli i dodala da se sve odvijalo izvan dužnosti.

Video zbog kojeg je izbio skandal možete pogledati ispod.