IG

Weston Rowe (39) iz Omahe u Nebraski redovno jede hranu poput sirove govedine, sirove jetre, sirove piletine, pa čak i mozga. Sve nabavlja s lokalnih farmi i kaže da ima puno više energije nego prije.

Nakon što je istražio zdravstvene prednosti sirovog mesa, Weston Rowe je u potpunosti prešao na sirovu prehranu. Kaže kako mu je ova prehrana puno pomogla u podizanju energije.

Već tri godine redovno jede sirovu hranu.

"Rekao bih da u ovom trenutku jedem 99 posto svježeg sirovog mesa i nikada nisam bio bolestan zbog takve prehrane. Više ne jedem prerađenu hranu i iskreno mi ni ne nedostaje. Meso i sirove mliječne proizvode dobivam od lokalnih dobavljača i prijatelja koji drže stoku, a ja u vrtu uzgajam vlastito voće", ispričao je Weston.

Na hranu troši oko 125 eura. Njegov dan se obično sastoji od dva do tri obroka.

"Ponekad preskočim doručak, ali ako sam gladan obično za doručak imam tri ili četiri sirova jaja i komad voća. Ručak je obično moj najveći obrok u danu. Pojedem pola kilograma sirovog mesa, neslani maslac i tri do četiri sirova jaja. Za večeru dodam i kuhani krumpir. Desert je sladoled napravljen od svježeg vrhnja, mlijeka, jaja i meda", tvrdi Rowe, piše Daily Mail.

Svoje prehrambene navike i fotografije onoga što jede dijeli na Instagramu i YouTubeu. Iako dobiva puno negativnih komentara, kaže kako ga prijatelji i porodica podržavaju.