Neobičan izazov

Odbrojavanje 3,2,1...i pogledajte psa zlatnog retrivera koji uživa u jelu sa svojim prijateljima. Ne samo psećim već i ljudskim prijateljima!

U zaista neobičnom izazovu kojeg je objavila stranica 9GAG, mogu se vidjeti zanimljivi izazovi između vlasnika i pasa koji će vas zasigurno nasmijati do suza.

Umjesto prvog izazova reći ćemo vam da je na meniju odnosno za stolom tjestenina, koriste se makaze, liže se tanjir a utjeha se traži u krađi mesa.

Ipak, u drugom izazovu kojeg su osmislili vlasnici pasa cilj je da se, brže od djevojke, dođe do zanimljivog cilja: sočnog bataka...

Međutim, na tom putu treba pojesti ili progutati neke knedle.

Lubenica je dobro poznata i ljudima ali i psima. Međutim, "prljavi" trik s kojim se poslužio vlasnik tokom izazova definitivno je iznenadio i zbunio zlatnog retrivera.

Poznato je da se loše raspoloženje ali i apetit mogu popraviti u dobrom društvu, a ovaj smješni video pasa koji između ostalog i "rukama" jedu hranu sigurno će vam popraviti dan!

P.S. Ukoliko uskoro planirate posjetu nekom restoranu, savjetujemo vam da što prije pokušate zaboraviti prizore iz ovog videa.

Ovaj snimak je samo na Facebooku pregledalo više od 22 miliona ljudi.

Ako ipak u nekom ugostiteljskom objektu sretnete osobu koja "pohlepno" jede sve pred sobom, barem sakrijte osmjeh...

Video pogledajte ovdje: