Zvali zaštitare

Žena je izbačena iz lokalne trgovine nakon što je njeno jednogodišnje dijete ukralo slatkiš. Čim je shvatila da je djevojčica uzela poslasticu s police, htjela ju je platiti, ali osoblje je odlučilo pozvati zaštitare.

- Povela sam jednogodišnju kćerku u nabavku, kao i inače. Bila je u kolicima i pokraj kase je s police uzela slatkiš te se njime igrala. Ja sam pakovala stvari u vrećice i nisam to uočila dok nismo krenule prema izlazu. Stavila je slatkiš u plastičnom omotu u usta, pa ga nismo mogli vratiti. Niko to nije uočio, ali ja sam se odlučila vratiti i platiti - prepričala je svoje iskustvo na Redditu majka.

Potom se vratila do kase i objasnila šta se dogodilo.

- Rekla mi je da pričekam, uzela je telefon u ruku i zamolila me je da se strpim dok neko ne dođe. Pojavila su se dva zaštitara i počela pregledavati moje vrećice te su me tražili da pokažem račun - dodaje.

Počela je ispitivati što se događa.

- Oni su provjeravali svaku stvar na računu i rekli su mi da je riječ o manjoj krađi, pa da ipak neće zvati policiju, već me samo izbaciti iz trgovine - tvrdi.

Incident se dogodio u Njemačkoj, a žena sad ima zabranu pristupa trgovini, pa u nabavku do prvog idućeg dućana mora autobusom.

"Zvuči kao da trebaš razgovarati s voditeljem te poslovnice", "Puno trgovina ima nultu stopu tolerancije na bilo kakav oblik krađe, ali ovo se ne bi trebalo tako gledati, jer si se vratila i pokušala platiti", komentirali su ljudi.

Index