Vjerovali ili ne

Mnogi parovi se boje kada dođe dan vjenčanja da neke stvari ne krenu pogrešnim putem. Jedan od najvećih strahova mladenaca je da se u međuvremenu druga strana ne predomisli, ali vjerovatno niko još nije bio u prilici da se pojavi na pogrešnom vjenčanju i oženi pogrešnu osobu.

Koliko god bizarno zvučalo, upravo to se dogodilo jednom Indonežaninu.

Mladoženja je završio u pogrešnoj crkvi zahvaljujući Google navigaciji, prenosi Unilad.

Par je koristio funkciju dijeljenja lokacije na Google mapama, kako bi osigurao da svi završe na pravom mjestu, međutim nevjesta tvrdi da je definitivno dala pravu adresu, pa za incident krivi Google.

Međutim, mladoženja i njegova pratnja ne samo da su se pojavili na pogrešnom mjestu, već su neko vrijeme pričali s okupljenom porodicom pogrešne mlade, razmijenili poklone, a zatim zauzeli mjesta i tek onda shvatili da im je mlada potpuno nepoznata.

Video je od tada postao viralan u trenutku kada su mladoženja i njegova porodica morali napustiti ceremoniju nakon što su shvatili kakvu su grešku napravili.

Srećom, mladoženja je na kraju stigao do pravog mjesta, a na njegovu sreću mladenka je ipak pristala da se uda za njega.