MLADENKA ŠOKIRALA VIDEOM

Mnoge žene na početku veze imale su problema sa svojim svekrvama, ali kako godine idu, njihov odnos se popravlja. Međutim, to nekada i nije slučaj. Jedna žena podijelila je video u kojem je pokazala ponašanje njene svekrve na njezinom vjenčanju i šokirala mnoge.

Korisnica TikToka poznata kao @hey_heypaula pokazala je kako je izgledao trenutak kada je njena svekrva pokušala sabotirati njeno vjenčanje. Naime, video pokazuje kako je njezina svekrva pokušala stati između mladog para tokom ceremonije i samih zavjeta, piše "Mirror".

- Pokušavala je uzeti moje mjesto na vjenčanju - napisala je Paula u videu.

No, osim toga što je pokušavala razdvojiti par, njena svekrva obukla je bijelu boju, što se smatra velikom greškom na vjenčanjima.

Idući put kada je svekrva pokušala stati između nje i njenog supruga, svećenik je morao zaustaviti ceremoniju i zamoliti je da se vrati na svoje mjesto.

Paulin video brzo je postao viralan te prikupio više od dva miliona pregleda i gotovo 290 hiljada lajkova, a mnogi su ostali šokirani ponašanjem svekrve.
- Ne bih mogla ostati tiho. Ako to što joj kažem da se odmakne uzrokuje probleme, naš brak bi odmah bio gotov - komentirala je jedna djevojka, dok su drugi komentirali kako je njen suprug taj koji bi trebao smiriti svoju majku.

(Vecernji.hr)