NEVJEROVATNO

Nevjerojatan incident dogodio se na jednom vjenčanju u Kini gdje se bivša mladoženjina djevojka u vjenčanici pojavila na ceremoniji te upropastila cijelu svadbu.

Djevojka je prišla mladencima trenutak prije nego što su se trebali poljubiti. Klečala je pred mladoženjom odjevena u vjenčanicu i kroz suze vikala: "Ja sam kriva'", moleći ga da joj oprosti, piše Daily Mail.

Iako je mlada u početku djelovala smireno, u jednom je trenutku istrgnula ruku za koju je mladoženja držao te je napustila pozornicu.

Snimka s vjenčanja brzo se proširila kineskim društvenim mrežama i na portalima, a mediji su doznali kako je mladoženja s djevojkom prekinuo jer su im ''karakteri bili previše različiti''.

I sam se šokirao kada mu se bivša djevojka nepozvana pojavila na vjenčanju i to noseći vjenčanicu.

Organizator vjenčanja također je ostao u šoku, a na snimci se čuje kako govori ''imamo neočekivanu situaciju ovdje'' nakon čega je dodao: ''Možda je ovo realnost ljubavi".

Mladu koja je otišla s pozornice podržali su brojni korisnici društvenih mreža.

"Ne uništavaj tuđu vezu kako bi zadovoljio vlastitu opsesiju", "Ovo je pravi razlog zašto ne možeš biti prijatelj s bivšom", samo su neki od brojnih komentara.