Otkriće koje smo čekali

Ako mrzite peglati odjeće, tada će vam se svidjeti ovaj trik s kockicama leda u sušilici veša, nakon kojega nema nikakvog dodatnog posla jer odjeća bi trebala izaći savršeno ravna i bez ijednoga nabora.

Izvršni direktor kompanije “Laundry Heap”  Dejan (Deyan) Dimitrov otkrio je kako većina odjeće iz sušilice može izaći “kao popeglana” ako u nju ubacite dvije do tri kockice leda, piše Metro.

Sušilicu nemojte prepuniti

- Toplina sušilice otopit će led i stvoriti paru koja će izravnati većinu nabora na odjeći- kazao je Dimitrov, a ako se pitate djeluje li doista led u sušilici, na službenom YouTube kanalu američke emisije “Good Morning America” postavljen je i video s naslovom: “Roditelji, ovaj bi vam trik bez peglanja mogao doslovno promijeniti život!”

Ako planirate sami provjeriti kakva će vam odjeća biti nakon sušenja s ledom, korisnici roditeljskog portala Moms savjetuju da sušilicu nikako ne prepunite, jer će para najbolje djelovati na manjoj količini odjeće. Isto tako, odjeću biste nakon sušenja i prije slaganja trebali neko vrijeme ostaviti na vješalici.