Neobična terapija

Terapija destrukcijom pomoći će vam da otpustite sav nagomilani bijes koji ste skupili zbog ove izuzetno teške i stresne godine, a kompanija za odlaganje automobila nudi rješenje.

Na takmičenju će kompanija Scrap Car Comparison odabrati nekolicinu sretnika koji će moći širom Ujedinjenog Kraljevstva na odlagalištima automobila razbijati stara vozila kako bi se riješili stresa, piše FoxNews.

Scrap Car Comparison je online kompanija koja nudi korisnicima pronalazak najpovoljnijeg otkupljivača njihovog rabljenog ili karamboliranog vozila. Pokrenuli su takmičenje Rage Yard koje će sudionicima pomoći u rješavanju nagomilanog bijesa. U suradnji s tvrtkom Thaks-alot čak su omogućili vožnju u tenku, a automobile će razbijati na poljima u okolici Northamptonshirea.

"Ova 2020. godina bila je najgora otkad se sjećamo te smo željeli našim klijentima omogućiti način kako se riješiti stresa kojeg im je ova godina unijela u živote. Kako se godina bliži kraju, mislili smo da je najbolji način za njezin dovršetak iskaljivanje ljutnje na otpadnim vozilima", kazao je menadžer firme Dan Gick.

Učesnici će na vozila pucati pravim streljivom iz raznog oružja, moći će ga gaziti sjedeći u pravom tenku te postavljati eksploziv i gledati kako lete u zrak.

"Vozila ionako idu na otpad, pa nam se činilo da ima smisla omogućiti ljudima ovo nevjerojatno iskustvo iskaljivanja frustracija te miran i stabilan ulazak u novu godinu - nastavio je Gick.

Ovaj neobičan način rješavanja stresa blagoslovila je i psihologinja dr. Samia Latif.

"Kod pojedinaca fizička manifestacija napetosti ima bolji terapeutski učinak. To se zove terapija destrukcijom i omogućuje ljudima da se u kontroliranim uvjetima oslobode stresa", kazala je dr. Latif.

Takmičari mogu učestvovati i postati članovi prve Rage Yard grupe ako na Twitteru, Facebooku ili Instagramu počnu slijediti Scrap Car Comparison, a moraju tagirati tri ili više prijatelja pod najavom tvrtke kako bi ušli u izbor. Prilika za dobitak povećava se ako se takmičari prijave na sve tri platforme, a izbor završava 31. decembra u 23.59 nakon čega će proglasiti dobitnike.