IMA MILIONSKE DUGOVE

Glumac Kevin Spacey nedavno se rasplakao tokom intervju, rekavši kako je ostao bez kuće te da je u velikim dugovima.

Naime, glumac je u emisiji "Piers Morgan Uncensored" rekao voditelju da ne može platiti svoje račune otkako mu je nekoliko puta suđeno za nedolično seksualno ponašanje.

"Nemam što skrivati i želim živjeti otvorenijim životom od onoga koji sam vodio", rekao je Kevin Spacey u najnovijem intervjuu.

On u ovom intervjuu nije samo govorio i brojnim optužbama, nego i o svom mentalnom stanju nakon suđenja, djetinjstvu i finansijama. Voditelju Piersu Morganu je objasnio da su mu imanje u Baltimoreu oduzeli i da će uskoro ići na aukciju.

"Nisam sasvim siguran gdje ću sada živjeti", rekao je Spacey, koji također tvrdi da je ostao bez novca i još uvijek duguje milione za pravne troškove.

Nakon optužbi koje je iznio glumac Anthony Rapp 2017. godine, Spacey kaže da se osjećao veoma loše. Prema optužbi, glumac Rapp je imao 14 godina, kada ga je 26-godišnji Spacey seksualno uznemiravao. No, sud je zaključio da Spacey nije odgovoran u tužbi za nedolično seksualno ponašanje.

Inače, Spacey je bio nekoliko puta optužen za seksualne napade koji su počinjeni od 2001. do 2013. godine, a koja uključuju četiri muškarca. Međutim, glumac je i tada bio proglašen nevinim.

S druge strane, Spacey će se naredne godine suočiti s građanskim suđenjem u Velikoj Britaniji nakon što ga je tužio muškarac koji tvrdi da ga je glumac seksualno napao. Muškarac, kojemu je sud odobrio anonimnost, tvrdi da je "pretrpio psihičku štetu i druge financijske gubitke" kao rezultat navodnog seksualnog napada.

Također, Spacey na udaru je zbog 31 miliona dolara dodijeljenih producentima "House of Cards" Media Rights Capitala jer su potraživanja ubrzala kraj serije i smatrana su kršenjem njegovih glumačkih i producentskih ugovora. Tu se navodno, istovremeno ispituje i njegovo nedolično seksualno ponašanje jer postoje tvrdnje da je dirao drugog glumca na snimanju serije.