MAMA JOJ JE IZ BIH

Britanska pjevačica albanskog porijekla Dua Lipa sinoć je nastupala u pulskoj Areni gdje je publiku "bacila u trans" svojim najvećim hitovima.

Lipa je tokom nastupa imala nekoliko različitih odjevnih kombinacija - počev od prozirnog mrežastog bodija ispod kojeg se vidio donji veš do kožne kombinacije topa i kratkog šorca.

Publiku je pozdravila na bosanskom jeziku kazavši "Dobro veče, Pula", tokom nastupa je i uzvikivala "Ajmo, ljudi" što je posebno bilo interesantno ljudima na društvenim mrežama s Balkana.
  Lipina majka, Anesa, je porijeklom iz Bosne i Hercegovine te ne čudi da pjevačica poznaje i naš jezik.

Izvela je neke od svojih najvećih hitova poput "Be The One", "New Rules", "Houdini", "Illusion" itd.
 
@antenazagreb BE THE ONE 🎼 @Dua Lipa hipnotizirala publiku u Pulskoj areni🔥 #fyp #antenazagreb #dualipa #concert #pula #koncert #live #balkan #radiodj #radio ♬ original sound - antenazagreb
Prije samog koncerta ispred Arene su bile primjetne velike gužve, a ljudi su u redovima čekali na ulazak.

Pjevačica je Arenu rasprodala u samo 10 minuta od puštanja karata - ulaznice za travu su iznosile 79 eura - što je najjeftinija opcija, a pored toga u ponudi su bile i ona od 139 eura za ložu, 109 za parter, 99 za tribinu, a platinum karte su koštale 486,5 eura.
 
@kjarah123 the love I have for this woman.. #dualipa #houdini #pula #tour #radicaloptimism #dance ♬ original sound - Chiara
Koncert je dio njene turneje na kojoj premijerno uživo izvodi pjesme sa svog trećeg studijskog albuma "Radical Optimism".