VRAĆA SE NA MALE EKRANE

Glumica Mischa Barton bila je jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda 2000-tih, a gledatelji je najviše pamte po ulozi Marisse Cooper u seriji "The O.C."

Zbog brojnih problema s mentalnim zdravljem Mischa se povukla iz Hollywooda, a sada je otkriveno da se ponovno vraća glumi i na televizijske ekrane.

Glumica se pohvalila ulogom u seriji "Neighbours", sapunici koja je godinama bila hit u Australiji, a sada su odlučili snimati reboot.

U seriji je ranije glumila i pjevačica Kylie Minogue, koju je Barton spomenula kao jedan od razloga zašto je prihvatila ulogu nakon što su je producenti kontaktirali.

Mischa je tim povodom gostovala u emisiji 10NewsFirst na australskoj televiziji, tamo su je prvi put nakon dugo vremena vidjeli fanovi, jer je video postao virala. Mnogi pišu kako se promijenila, te ova 37-godišnjakinja danas izgleda puno drukčije nego kada je bila na vrhuncu slave.

 
@10newsfirst Mischa Barton has responded to recent revelations that The O.C. creators Josh Schwartz and Stephanie Savage deeply regret killing off her character Marissa Cooper in the season 3 finale. The 'Neighbours: A New Chapter' star acknowledged the now-iconic 00s show was one of Schwartz’s “first really big shows as a writer” and would have been "complicated to navigate" her ending. “I think it's very sweet that the fans are so, and still get so upset about, you know, Marissa's death,” she said in an interview alongside Neighbours co-star Stefan Dennis (Paul Robinson). #10newsfirst #neighbours #mischabarton #theoc #marissacooper #ryanatwood #summerroberts #sethcohen ♬ original sound - 10 News First Australia