Ashley Graham se pobrinula da sve oči budu uperene u nju pojavivši se u izazovnoj prozirnoj haljini s donjim vešom u prvom planu na zabavi povodom otvorenja hotela u Londonu.

U ponedjeljak navečer Graham i njen suprug Justin Ervin prisustvovali su zabavi Perfect Magazina i brenda Valentino na zvaničnom otvaranju hotela 1 Mayfair u Londonu.

Manekenka se pojavila u odvažnoj crnoj haljini s visokim prorezom kako bi pokazala svoje duge noge.Prozirna haljina istaknula je njene obline, a ispod nje se mogao vidjeti i crni donji veš.

Ashley je dodala crni kožni korzet kako bi je stegnula u struku, a na nogama je imala prozirne štikle sa zlatnim detaljima.

Magazin Maxim prethodno ju je proglasio najseksipilnijom ženom za 2023. godinu.Dok spomenuta manekenka pažnju privlači prije svega svojom ljepotom, a potom i oblinama, magazin Maxim navodi da je ona "dašak svježeg zraka u modnoj industriji".

"S ličnošću blistavom poput njenih kupaćih kostima u boji, ona nikada ne propušta da zaslijepi na pisti i pred kamerama. Ona nije samo model, ona je pokret", opisuju 35-godišnju Amerikanku.