IZVOR OTKRIO

Glumica Natalie Portman i njen suprug, francuski baletan Benjamin Millepied, nastoje spasiti brak nakon što je otkriveno da je on imao aferu s 25-godišnjakinjom, rekao je izvor za Page Six.

Čini se da se par, koji se vjenčao 2012, razdvojio još prošle godine, no tada su uspjeli nadvladati probleme u vezi.

Sada, nakon što se doznalo za njegovu nevjeru, brak im je ponovo ozbiljno uzdrman.

Fotografije snimljene u Francuskoj sugeriraju, nastavlja Page Six, da je 45-godišnji bivši plesač Njujorškog gradskog baleta provodio vrijeme s 20 godina mlađom glamuroznom francuskom klimatskom aktivisticom Camille Étienne.

Kako je rekao upućeni izvor, Benjamin je sad najviše fokusiran na to da zaštiti djecu, a on i 41-godišnja Natalie nisu se razdvojili, nego pokušavaju prebroditi krizu.

- Ben voli svoju suprugu i njihovu porodicu i čini sve što je u njegovoj mogućnosti da mu Natalie oprosti - kazao je izvor blizak porodici slavne glumice.

Da nije sve kako treba, vidjelo se i na nedavnom Filmskom festivalu u Cannesu. Naime, Natalie je odradila sve promotivne obaveze, a njen suprug nijednom nije bio viđen uz nju.

Poslije su supružnici ipak viđeni zajedno na koncertu Beyoncé u Parizu 26. maja, a tri dana kasnije snimljeni su kako se ljube na večeri, također u francuskom glavnom gradu.

No, tada se zakuhalo - francuski magazin Voici objavio kako Millepied i Étienne provode vrijeme zajedno te tvrde da je Natalie za suprugovu prevaru doznala još početkom marta.

Sve su podcrtali fotografijama navodnih ljubavnika kako 24. maja odvojeno ulaze u njegov ured te iz njega izlaze s razmakom od deset minuta gotovo dva sata kasnije.

Camille Étienne u Francuskoj je dobro poznata. Prijateljica je ekološke superzvijezde Grete Thunberg i autorica brojnih kratkih filmova o zaštiti okoliša, kao i knjige "For an Ecological Uprising: Overcoming Our Collective Powerlessness" ("Za ekološki ustanak: prevladavanje naše kolektivne nemoći").

Francuski Vanity Fair uvrstio ju je među Francuskinje koje su obilježile 2020. godinu.

Portman i Millepied imaju dvoje djece, Alepha (12 godina) i Amaliju (šest godina).

 


Izvor: Faktor/Page Six