POLUFINALE EUROSONGA

U sinoć održanom drugom polufinalu Eurosonga, koji se održava u Liverpoolu, nastupili su predstavnici 16 zemalja, od kojih se posebno istaknula predstavnica Poljske.

Pjevačica Blanka s pjesmom "Solo" pobrinula se za sjajnu atmosferu u liverpulskoj Areni i veselim ritmova je rasplesala publiku.

I ona je na pozornici zanjihala kukovima, a u jednom trenutku njeni prateći plesači su joj s haljine otrgnuli "višak" tkanine.

Sve je popraćeno glasnim ovacijama publike, a Blanka se zatim u narandžastoj mini haljini još više "razbacala" po pozornici.

U drugoj polufinalnoj večeri predstavilo se 16 država: Albanija, Armenija, Australija, Austrija, Belgija, Kipar, Danska, Estonija, Grčka, Gruzija, Island, Litva, Poljska, Rumunjska, San Marino i Slovenija.

Deset zemalja koje idu u finale Eurosonga iz druge polufinalne večeri su: Slovenija, Albanija, Cipar, Estonija, Belgija, Austrija, Litva, Poljska, Australija i Armenija.

U utorak je održana prva polufinalna veče Eurosonga, a osim naših susjeda Hrvatske, u finale su se plasirali predstavnici Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije i Norveške.


Izvor: Faktor