DRUŽILI SE NA BALKONU

Tom Cruise i Shakira prisustvovali su utrci Formule 1 u Miamiju, a tom prilikom dvojac je snimljen dok razgovara na balkonu, a potom im se priključio i pjevačicin sin Milan.

Nakon preseljenja u Miami, Shakira je iznenadila svoje fanove nasumičnim pojavljivanjima u javnosti, a posljednje u nizu bilo je ono na utrci Formule 1 u Miamiju.

Naime, pjevačica je na događaj stigla sa svojim sinom koji je uzbuđeno posmatrao utrku. Kolumbijka je tom prilikom snimljena s Tomom Cruiseom te su nakon nekoliko zajedničkih fotografija pri dolasku viđeni i kako razgovaraju u prostoru galerije.

Cruise je preskočio krunisanje kralja Charlesa kako bi prisustvovao utrci, a pojavljivanje uz Shakiru je ono što je posebno privuklo pažnju.

Uzevši u obzir da je pjevačica nedavno bila u centru pažnje zbog svog raskida s Gerardom Piqueom, pojavljivanje s Cruiseom je ubrzo postalo glavna vijest, a usljed toga su i krenule teorije o mogućoj vezi s glumcem.

U komentarima ispod snimka dvojca na utrci neki su se našalili zamolivši je da se ne pridružuje kultu aludirajući na to da je Cruise najpoznatiji član scijentološke crkve.

"Dovedite čitača s usana s TikToka da nam dekodira o čemu govore", glasio je još jedan od šaljivih komentara.