PJEVAČICA I GLUMICA

Slavna glumica i pjevačica Dženifer Lopez (Jennifer) pokazala je nenadmašnu sposobnost nošenja stajlinga iz svih modnih kategorija, pokorivši ulice Njujorka u leopardovom uzorku od glave do pete, a potom u neodoljivo chic izdanju.

Slavna glumica i pjevačica birala je dva potpuno različita outfita te je prvo privlačila poglede odjenuvši leopardov uzorak od glave do pete, a potom noseći neodoljivo chic stajling vrijedan kopiranja.

Trend životinjskog uzorka Lopez je podigla na viši nivo, odjenuvši se u leopardove tačkice od glave do pete. Naime, mini haljinu dugačkih rukava s efektnim dodatkom šljokica i perja vješto je kombinirala helankama istog uzorka, obogaćenih brojnim glatkim kratkim perjem i mnoštvom šljokica, a sve s potpisom Valentina.

Stajling je zaokružila Valentinovom malenom torbicom leopardovog uzorka i odgovarajućim visokim potpeticama te prepoznatljivim sunčanim naočalama.

Potom se uputila na ručak s majkom, a za tu priliku birala je još jedan stajling vrijedan kopiranja!

U radikalno drugačijem outfitu, kombinirala je nekoliko modnih klasika: dugačak bež baloner bez kojeg proljeće ostaje nezamislivo, jednostavan crni džemper te crne hlače skinny kroja koje je nosila na visoke potpetice nježne krem nijanse.