IZNENADILA PRATITELJE

Irina Shayk, najpoznatija ruska manekenka, prisustvovala je prestižnom događaju Prince's Trust Gala, a mnogi je nisu prepoznali te su se uskoro počela širiti nagađanja da je išla "pod nož".

Pojavila se u Vivienne Westwood haljini i gležnjačama. Izgled je upotpunila kovrdžavom frizurom, naglašenom šminkom i naušnicama.

"Ne znam je li zbog frizure, ali mnogo drugačije izgleda", "Ne vjerujem da je ovo Irina", "Izgleda predivno, ali nisam je mogla prepoznati", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Edward Enninful i Lionel Richie organizuju Prince's Trust Gala kako bi se prikupila sredstva za fondaciju kralja Charlesa. Brojne poznate ličnosti prisustvuju ovom događaju kako bi podržali mlade nezaposlene ljude. Prikupili su 1,7 miliona dolara.

Ruska manekenka nedavno je oduševila pratitelje objavivši fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu. Pozirala je ispred ogledala u dvodijelnom crnom kupaćem kostimu, a u fokusu je bilo njeno isklesano tijelo te trbušni mišići.

Nedavno je krasila tri različite naslovnice za meksičko izdanje magazina Vogue. Za kreiranje naslovnica angažovali su stilistkinju Valentinu Collado, frizera Jamesa Pecisa i vizažistu Sama Vissera.